Eső, zápor, zivatar - Ez vár ránk a következő időszakban

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
eső időjárás október
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy lehűlésre nem kell számítani, de csapadék előfordulhat. 

Szombat

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég; és eleinte csak elszórtan, majd az esti óráktól egyre többfelé várható eső, zápor. Az északnyugati szél is mind többfelé erősödik meg. 15 és 25 fok között változik a hőmérséklet - DK-en lesz melegebb.

Vasárnap

Nemzeti ünnepünk napján reggelre több helyen képződhet köd, mely néhol akár a déli órákig is kitarthat. Egyébként rétegfelhős idő várható, de kevés napsütés is lehet. Hajnalban keleten még lehet eső, majd napközben már nem lesz csapadék. 17 és 21 fok között alakul a hőmérséklet.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Hétfő

Változóan felhős időre számíthatunk: északon rétegfelhős, délen fátyolfelhős lehet az ég. Estétől északnyugat felől előfordul záporeső. Megélénkül az északnyugati szél. Marad a 19-20 fok körüli maximum.

Kedd

A gyakran erősen felhős égből elszórtan alakul ki záporeső. A nyugati, északnyugati szél élénk marad. 15 és 22 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szerda

A ködfoltok feloszlását követően változóan felhős, nyugodt őszi időnk lesz. Nem valószínű csapadék. 19 fok körül alakul a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.