Ez a páros búcsúzott az Ázsia Expressztől: csalódottan távoztak a műsorból

Balogh Szimi Ázsia Expressz Gelencsér Timi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hét után kellett búcsúznia az Ázsia Expressz versenyéből a Gelencsér Tímeának és Balogh Sziminek.  Elmondták, szerettek volna még maradni, nem esett jól nekik, hogy őket küldték társaik hajrázni, leginkább Mérai Katától és Gyebnár Csekkától nem ezt várták. Most elmondták, hogy érzik magukat. 

"Nagyon sokat segít majd ez a tapasztalás a későbbiekben, például az emberismeret tekintetében" - jelentette ki Szimi. A lány elmondta, barátokat is találtak és olyanok is akadtak, akikhez nem kerültek közel. Hozzátette, Nemazalány különösen a szívébe lopta magát.

"Már a repülőtéren összebarátkoztunk, az úton én nyugtattam, mert félt a repüléstől, és ez a támogatás utána is megmaradt. A többiekkel ellentétben, éreztem, hogy a Fannival egy őszinte, kölcsönös szeretet kezdett el kialakulni" - nyilatkozta a Blikknek Szimi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.