Balhé a 4-es-6-os villamoson - Megrugdosták a villamosvezetőt és megvertek egy utast Budapesten

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
villamosvezető verekedés BKV támadás Budapest utas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hárman támadtak meg egy utast hétfőn délután a fővárosban, a 4-es és 6-os villamosok vonalán. A vezető megpróbálta megvédeni az idős áldozatot, de a verekedők őt sem kímélték.

Komoly verekedés miatt állt a villamosforgalom hétfőn délután Budapesten, a Széna tér környékén. A Margit hídhoz érve a villamosvezető megpróbált beavatkozni, de ekkor őt is megtámadták és rugdosni kezdték. A vezető és a bántalmazott idős ember segítségére végül egy nő sietett, a kiérkező rendőrök pedig még a helyszínen elfogták a támadókat.

A Telex információi szerint az egyik támadónál kés is volt, és az egyenruhások két nőt, valamint egy férfit vettek őrizetbe.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központja 2022. október 31-én 16 óra 20 perckor küldött járőröket a Budapest, II. kerületi Margit híd, budai hídfő megállóhelyhez, mivel onnan verekedésről érkezett bejelentés. Az egyenruhások egy percen belül a helyszínre értek, ahol két nőt és két férfit fogtak el, majd állítottak elő a BRFK II. Kerületi Rendőrkapitányságára."

"A 27 éves és 32 éves nőket csoportos garázdaság bűntett gyanúja miatt, valamint a 19 éves férfit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt is kihallgatták gyanúsítottként. Utóbbi gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására"

– írta a rendőrség a lap érdeklődésére.

Ha szeretnéd tudni, mit érdemes tenni olyan esetben, ha megtámadnak vagy ha mást bántalmaznak, kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.