Csuti marad az Edinával közösen felépített házban

https://www.instagram.com/csut.i -
ház Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt könnyű döntés, hogyan és hol folytassák életüket a szakítás után. Kulcsár Edina és Csuti, valamint két közös gyermekük egy ideig még együtt laktak, majd az üzletember egy szállodába költözött. Most azonban ismét ő lakja az egykori családi fészket.

Edina és Csuti közösen építették fel otthonukat, a Szigetszentmiklóson álló családi fészket. Itt éltek együtt egészen idén év elejéig, a szakításig. A házban ezt követően nagy volt a jövés-menés, ugyanis előbb Csuti, majd később Edina és a gyerekek is elhagyták a házat. Az egykori szépségkirálynő összeköltözött új kedvesével, G.w.M.-mel, akivel első gyermeküket várják.

Csuti https://www.instagram.com/csut.i

A ház azonban nem maradt üresen, mivel Csuti visszaköltözött az egykori családi fészekbe. A Blikk vette észre, hogy az üzletember saját Instagram-oldalán az egyik követőjének kérdésére árulta el, nem is tervezi elhagyni a házat.

Csuti a napokban azzal került a címlapokra, hogy szakított Szorcsik Vikivel, akivel csak nemrég, októberben vállalták fel a kapcsolatukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.