Kilátástalan helyzetbe került Erdélyi Mónika: árverezik a családi házukat

Forrás: TV2 -
ház árverezés Erdélyi Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon nehéz helyzetbe került Erdélyi Mónika: elárverezik a házukat.

Nagyon nehéz időszak elé néz Erdélyi Mónika, ugyanis érdi otthona kényszerárverésre került. A Story magazin információi szerint 100 milliót ér az ingatlan, de 48 millió forint a kikiáltási ára. Korábban az egykori műsorvezető már megpróbálta eladni, de sajnos nem talált rá vevőt. Az árverésre állítólag azért van szükség, mert férjével nem sikerült megegyezniük a közös vagyon elosztásáról a válás során. Az egykor műsorvezető azonban biztos benne, hogy sikerült megoldaniuk a helyzetet.

Erdélyi Mónika házát árverezik Forrás: TV2

"Ha bajban vagyok, kicsit kesergek, de aztán összeszedem magam, és azon töröm az agyam, hogyan tovább. Évek óta, amikor lefekszem este aludni, hálát adok a Teremtőnek, hogy egy csodálatos anyát és két fantasztikus gyereket adott nekem. Mindenben ők a támaszom vigaszom" - idézi a magazin Erdélyi Mónikát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.