Szétköltözéséről vallott a TV2 sztárja: "Nálunk az ilyen veszekedések mindennaposak"

szétköltözés vita TV2 Párharc (tévéműsor) Csoki Egedi Hedda veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forrnak az indulatok a TV2 extrém realityjében, a Párharcban, melyben a sztárpároknak nemcsak a nehéz és néha életveszélyes feladatokkal, hanem saját magukkal és párjukkal is meg kell küzdeniük. Az egyik páros, Csoki és Hedda azonban annyira összeveszett, hogy külön szobába költöztek.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Párharc egyik eheti adásában a vita után szétköltözött Csoki és Hedda. Az egykori villalakó úgy érezte, kedvese hátráltatja a műsorban, és miatta nem tudnak jól teljesíteni, míg a nő pont az ellenkezőjét tapasztalta. Sőt, Hedda annak is hangot adott, hogy éppenséggel ő tartja a lelket a kedvesében.

Egedi Hedda Forrás: TV2

A vitát végül aznap nem sikerült megoldaniuk, de másnap reggel meg tudták beszélni a konfliktust. Az esettel kapcsolatban a Blikk felkereste Heddát, aki őszintén beszélt kettejük kapcsolatáról.

"Nálunk az ilyen veszekedések mindennaposak. Csoki hirtelen haragú, de utána pár perc alatt le is nyugszik, ám bennem akkor még dúlnak az érzelmek. Nem féltem attól, hogy szakítunk, hiszen rengeteg ilyen helyzeten túljutott már a kapcsolatunk, tudtam, hogy végül megbeszéljük."

– mesélte a lapnak Hedda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.