Bakancslistáját akarta teljesíteni a tigristámadás áldozata: megszólalt az állatkert tulajdonosa

Forrás: Szegedi Vadaspark -
MagánZoo Felsőlajos tigristámadás bakancslista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dolgozók csak a kiabálásra lettek figyelmesek, de azonnal rohantak is a hang irányába. A látványra azonban nem voltak felkészülve, ugyanis a MagánZoo egyik tigrise egy látogató karját kapta el és tartotta a szájában.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, tegnap tigristámadás miatt riasztották a mentősöket a felsőlajosi MagánZoo állatkertbe. Az egyik látogató ugyanis átmászott a korláton és a kerítésen átnyúlva meg szerette volna simogatni a több mint kétmázsás vadállatot. A szibériai tigris viszont elkapta az idős férfi karját, és csak a csodának köszönhető, hogy nem szenvedett komoly sérüléseket.

– mondta a Borsnak a MagánZoo tulajdonosa, Tóth Tibor, aki elárulta, hogyan sikerült kiszabadítaniuk a férfi karját.

Illusztráció Forrás: Szegedi Vadaspark

A tulajdonos azt is elárulta a lapnak, hogy tudomása szerint a 65 éves férfi szívbeteg és a bakancslistájának utolsó tétele volt az, hogy szeretne megsimogatni egy tigrist.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.