Ököllel ütötte volt élettársát egy férfi a dohányboltban: mindent felvett a kamera

Forrás: ugyeszseg.hu -
verés dohánybolt élettárs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Telefonon vitatkozott össze egy férfi a volt élettársával; a sértő szavakat tettlegességgel torolta meg: elment a nő munkahelyére, egy dohányboltba, és ököllel ütötte.

Az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki a személyét ért telefonon tett megjegyzést személyesen, tettlegesen torolta meg.

A vádirat szerint a férfi és a nő élettársi kapcsolata megszakadt, személyes viszonyuk megromlott. A férfi és a nő 2022. június 1-én telefonon vitáztak egymással, amelynek során a nő sértő kijelentést tett az elkövetőre. Ezt követően mintegy fél óra elteltével, 14 óra 48 perckor a férfi feldühödött állapotban megjelent az Esztergomhoz közeli dohányboltban, ahol a sértett dolgozott. Az elkövető a pult mögött álló nőhöz lépett és ököllel megütötte az arcát. A sértettnek 8 napon belül gyógyuló horzsolása, zúzódása keletkezett: a cselekmény alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására.

A biztonsági kamera felvétele Forrás: ugyeszseg.hu

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a büntetlen férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést szabjon ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.