Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungel rapper RTL Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hét után véget ért az RTL sztárrealityje, melyben az ismert embereknek extrém körülmények között, a dzsungel mélyén kellett megmutatniuk, bármit képesek legyőzni. Nemcsak az akadályokat, hanem saját félelmeiket is.

Októberben 13+1 magyar celebet utaztatott Kolumbiába az RTL, hogy öt év után ismét megkoronázzák a dzsungel királyát és királynőjét. A hírességek között volt realitysztár, divattervező, fodrász, rapper, énekes és színész is, ám végül a zenész győzelmével ért véget az embert próbáló őserdei kaland.

A verseny során végig a nézők szavazatai alapján dőlt el, kinek kellett távoznia és szintén a közönség döntötte el, hogy a döntőbe jutottak közül ki nyerje a fődíjat. A verseny véghajrájába Varga Ádám színész, Frohner Fecó fodrász és Curtis, a rapper jutott.

A harmadik helyet Ádám szerezte meg, a győzelmet pedig elképesztően szoros csatában Curtis, aki a szavazatok 51 százalékát kapta, szemben Fecó 49%-val.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.