Focistaként bárkit megkaphatott - állítja a többszörös nemi erőszakkal vádolt sportoló

Forrás: AFP/Paul Ellis -
vád nemi erőszak Benjamin Mendy tárgyalás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta húzódik már Benjamin Mendy ügye. A focistának azért kell a bíróságra járnia, mivel több nő is azt állítja, megerőszakolta őket.

Az áldozatok vallomásai alapján a bűncselekmények 2018. októbere és 2021. augusztusa között történtek, Mendy pedig nem volt egyedül, ugyanis barátja, Louis Saha is segítségére volt a lányok becserkészésében, sőt részt vett az erőszakban is.

A focistát hétrendbeli nemi erőszakkal, nemi erőszak kísérletével és szexuális zaklatással vádolják.

Benjamin Mendy Forrás: AFP/Paul Ellis

Rémes tetteit a saját otthonában követte el, ahová fiatal lányokat csalt fel bulizni. Áldozatait leitatta, majd erőszakoskodott velük. A kihallgatás során kiderült, hogy egyik áldozata védekezni próbált, a focista azonban közölte vele, hogy úgysem szabadulhat, mivel bezárta az ajtókat – írtuk egy korábbi cikkünkben.

Mendy a napokban állt újra bíróság elé, ahol tagadta az ellene felhozott vádakat, miközben azzal büszkélkedett, hogy bárkit megkaphatott, hiszen focista.

– mondta Benjamin Mendy a Daily Mail cikke szerint, majd hozzátette, korábbi francia csapatához képest a brit Manchester Citynél sokkal több nő kereste a társaságát, és hetente két-három estét is szórakozóhelyeken töltött. Sőt, azt sem tagadta, hogy egy éjszaka alatt több nővel is ágyba bújt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.