Szabadon engedték az emberölési kísérlettel vádolt korábbi UFC-bajnokot: ezért döntött így a bíróság

Forrás: Getty Images via AFP/2016 Rey Del Rio/Rey Del Rio -
molesztálás Cain Velasquez ketrecharcos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emberölési kísérlet vádjával tartóztatták le a korábbi UFC-bajnokot, Cain Velasquezt még márciusban, azonban most nyolc hónap után, 1 millió dolláros óvadék ellenében szabadulhat. 

Cain Velasquez február 28-án többször rálőtt mostohaapjára, Harry Goularterra, akit korábban azzal vádoltak meg, hogy molesztálta Cain Velasquez egyik közeli rokonát. A férfit több golyó is eltalálta, de túlélte a lövöldözést.

Akkor a korábbi UFC-bajnokot letartóztatták emberölési kísérlet vádjával, és nyolc hónap után most egymillió dolláros óvadék fejében szabadon engedték.

A bíróság Velasquez büntetlen előéletére és apai státuszára hivatkozva engedte szabadon a férfit

- írja az Origo.

Nyolc hónap egymillió dolláros óvadék fejében szabadon engedték az emberölési kísérlettel vádolt korábbi UFC-bajnokot Forrás: Getty Images via AFP/2016 Rey Del Rio/Rey Del Rio

A ketrecharcosnak egy GPS alapon műkődő nyomkövetőt is viselnie kell a lábán, amivel meg tudják figyelni őt a hatóságok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.