Elhunyt a Budapest-Bamako-rali oszlopos tagja: "A létező legváratlanabbul hagyott itt minket"

Forrás: Shutterstock -
halál Budapest-Bamako rally Budapest-Bamako Rali
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapest-Bamako-rali egyik versenyzője életét vesztette. Hiányozni fogsz, 'Sanyi' - így búcsúztak tőle. 

A Budapest–Bamako-rali idei versenyén 19 nap alatt közel 10 ezer kilométert tettek meg a résztvevők Afrikában. Marokkóból a Mauritánia sivatagba érkeztek, ezután Szenegál következett, majd Guinea, végül a csapat november 7-én futott be Sierra Leonéba, itt történt a tragédia. Pétery Szabolcs, a Bamako egyik oszlopos tagja elhunyt - írja a Vezess.hu.

Forrás: Shutterstock

"Pétery Szabolcs több volt, mint a Bamako család tagja. Szabi maga volt a Bamako. 2007 óta minden futamon ott volt vagy indulóként vagy a szervezői csapat tagjaként. Az idei futam úgy nyűgözte le, mint aki először jár Afrikában. Afrika a lelkében élt. Lazasága, mosolygós semmit túl nem aggódó tekintete és híres "majd kiadja" életfilozófiájá sokakat bűvöletébe ejtett. Tegnap élete egyik legszebb napját élte Bureh Beachen az óceán partján, barátokkal, történet meséléssel és gin tonicozással. Mindenki látta rajta, hogy mennyire boldog volt. Szabolcs ma a létező legváratlanabbul hagyott itt minket. Hiányozni fogsz, »Sanyi«" - írták a rali Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.