Bedrogozva akarta kivetni magát a kilencedik emeletről egy férfi Ózdon

Ózd drog öngyilkossági kísérlet rendőrség kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szigetszentmiklósi férfi egy ózdi ház kilencedik emeletéről akart kiugrani. Utólag kiderült, hogy kábítószeres befolyás alatt állt.

Az ózdi járőröknek sikerült megakadályozniuk az öngyilkossági kísérletet, és megmenteniük a férfi életét. Ezután azonban már kábítószer birtoklás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Egy nő tett bejelentést a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. november 8-án 22 óra körül. Elmondta, lányának korábbi élettársa kimászott egy társasház kilencedik emeleti ablakába, és le akarja vetni magát.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A járőrök a mentőszolgálat közreműködésével a helyszínre mentek, majd lebeszélték a férfit a tettéről. Ezek után lemondott az öngyilkossági szándékáról, így nem igényelt további orvosi ellátást.

A járőrök a férfival szemben - az időközben beszerzett információk és a szemmel látható klinikai tünetek miatt - kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, mely pozitív eredményt jelzett, ezért előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.