Visszaélnek Dr. Merkely Béla nevével: erre használják fel az orvost

Fotó: Polyák Attila -
visszaélés Semmelweis Semmelweis Egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Merkely Béla nevével élnek vissza az interneten: olyan gyógyszereket reklámoznak, amely az ígéretük szerint több gyógyíthatatlan betegséget is megszüntet. 

Dr. Merkely Béla nevével visszaélve reklámoznak egy olyan készítményt, amelyről azt ígérik, hogy megszüntet akár kilenc gyógyíthatatlan betegséget, megtisztítja az ereket és hatására elmúlik a magas vérnyomás is.

Visszaélnek Dr. Merkely Béla nevével Fotó: Polyák Attila

Az interneten elérhető cikk hamis állításai miatt a Semmelweis Egyetem megteszi a szükséges lépéseket, de addig kérik, hogy gyógyhatású készítményeket kizárólag Magyarországon engedélyezett helyről, legális forrásból, orvossal való konzultáció után szerezzenek be a fogyasztók. A biztonságos gyógyszervásárláshoz segítséget nyújt az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) honlapján olvasható összefoglaló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.