Tragédia: a halálba zuhant a liftben ragadt klausztrofóbiás édesapa

Forrás: KONE -
liftbaleset baleset lift
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzasztó baleset végzett a 49 éves brit családapával, Mark Fauldinggal tavaly májusban. A szerencsétlenségről nemrég sokkoló részletek derültek ki.

A Mirror értesülései szerint Faulding és ismerőse, Kevin Hodgson az áldozat lépcsőházának liftjében utaztak, mikor a szerelvény hirtelen megállt a harmadik és a negyedik emelet között. Az édesapa bepánikolt, mivel klausztrofóbiában szenvedett, és azt hajtogatta, hogy mindenképp ki kell jutnia.

A kép illusztráció Forrás: KONE

Erővel szétfeszítette a lift ajtaját, majd megpróbált lemászni a harmadik emeleti kijárathoz, melynek ajtaja magától kinyílt. Mikor azonban a felvonó padlójába kapaszkodva lógott, megcsúszott és az aknába zuhant.

Bár a tűzoltók megpróbálták megmenteni az életét, Faulding a helyszínen elhunyt. A férfi lánya, Chelsea elmondta a sajtónak, hogy édesapja halála tönkretette a családot, továbbá hozzátette, hogy a tragédiához nagyban hozzájárulhatott az, hogy Faulding az esetet megelőzően szörnyű lelkiállapotban volt, ráadásul az albérletük tulajdonosa kilakoltatással fenyegette őket szeretett kutyájuk, Pablo miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.