Túl drága lett volna az idősek otthona, ezért inkább a mosogatóba fojtotta nagymamáját az unoka

Forrás: Police.hu -
nagymama gyilkosság Ohio unoka megfojtotta idősek otthona kegyetlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ohiói nő vízbe fullasztotta a nagymamáját egy nappal azután, hogy a 93 éves nő közölte vele, hogy idősek otthonába szeretne költözni.

A hírek szerint az eatoni Heidi Matheny-t gyilkossággal vádolják, miután bevallotta, hogy kedden véget vetett nagyanyja, Alice Matheny életének.

"A vallomás szerint belefáradt abba, hogy vigyázzon a nagymamára" - mondta Steven Hurd eatoni rendőrfőnök az indítékról.

Mint kiderült, a 35 éves unoka aggódott, hogy nem tudja majd finanszírozni az idősek otthonának költségeit, és a biztosítás sem fedezi azt, ezért úgy döntött, hogy elteszi láb alól 93 éves nagymamáját.

A rendőrség jelentése szerint, miután nagymamájával elfogyasztottak egy kis fagylaltot, a 35 éves nő Alice Matheny mögé lopakodott mosogatás közben, a mosogatóba nyomta a fejét, és ott tartotta „amíg a buborékok el nem fogytak". Ezek után egyenesen a rendőrségre ment, ahol feladta magát - írja a New York Post.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.