Élő adásban bosszankodott Nádai Anikó: elárulta, mi történt tegnap este

valóvilág baki technikai baki Nádai Anikó RTL RTL Kettő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este, a beköltözéssel kezdetét vette a tizenegyedik Való Világ. A reality idén ünnepli indulásának huszadik évfordulóját. Az új évad rögtön izgalmasan indult, ugyanis nemcsak a szereplők bemutatkozását kapta fel a média, hanem az első éjjel történt szeretkezést is.

A Való Világ első összefoglalója a villalakók mellett egy technikai baki miatt is a figyelem középpontjába került. Nádai Anikó felkonferálta az egyik bejátszót, ám hiba csúszott a gépezetbe és csak a hang indult el, a kép viszont nem váltott a kisfilmre. A kamera végig Anikót mutatta, aki némán bosszankodott valami miatt, miközben a háttérben a villalakók voltak hallhatóak.

Az eset keltette hullámok elérték Anikót is, aki nemrég egy hosszú Instagram-posztban reagált a történtekre.

– kezdi a posztját a műsorvezető.

"Viccet félrtéve, adódott egy kis technikai probléma, természetesen nem ez volt az első, sem az utolsó ilyen, ez az élő adás varázsa. Nem a villalakókra haragudtam és még csak nem is a munkatársaimra, egyszerűen csak a helyzetre, hiszen maximalista vagyok, aki igyekszik mindenből a legjobbat kihozni. Reméljük legközelebb menni fog és nem tréfál meg minket a technika ördöge."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.