Erotikus hangok zavarták meg a tárgyalást: a bíró tajtékzott a dühtől

Forrás: Thinkstock -
pornó erotikus hangok online tárgyalás bíróság bíró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi dolog zavarta meg az egyik tárgyalást Angliában, a sheffieldi bíróságon.

A bíróság több embert is szeretett volna meghallgatni a börtönbe való drog- és mobiltelefon-csempészés ügyében. A bíró előtt néhányan személyesen megjelentek, a többiek online csatlakoztak be a tárgyalásba. Az egyik résztvevő azonban nem várt hangokkal zavarta meg a bíróság munkáját.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A hangszóróból pornográf hangok szűrődtek ki, és elsőre nem találták a "tettest". Miután nem sikerült elhallgattatni a zajforrást, a bíró kikapcsoltatta a börtönből bejelentkezők mikrofonját, így az elkövetők köre az ügyvédekre szűkült. Ezután könnyen megtalálták, kitől érkeznek az erotikus hangok: az ügyvéd azzal védekezett, hogy hackertámadás áldozata lett, ezért szólt pornó a gépén.

A bírót a válasz nem nyugtatta meg, sőt az eset annyira felháborította, hogy betiltotta az online részvétel lehetőségét, így ezentúl minden ügyvédnek kötelező lesz személyesen megjelenni a bíróságon – írja a 24.hu a Times cikke alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.