Leerikázta Klaudiát: saját kérői nevét keverte össze Árpa Attila

keresztnév TV2 Árpa Attila A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Javában dübörög A Nagy Ő a TV2-n, melyben ezúttal Árpa Attila keresi a szerelmet. A színész-producerért tucatnyi nő szállt versenybe és neki nincs is könnyű dolga.

A Nagy Ő egyik eheti adásában volt látható az a szegmens, melyben gyerekek jellemezték a versenyben lévő hölgyeket. A kicsik mindenkinek adtak valamilyen becenevet, és erről faggatta kérőit Árpa Attila. A színész azonban összekeverte a hölgyek nevét, a baki után pedig egy cifrát káromkodott, amit ki is sípoltak az adásból.

– tette fel a kérdést Attila, hogy megtudja, a hölgyet milyen jelzővel illeték a gyerekek, mire a kérő finoman jelezte, hogy őt Klaudiának hívják. Erika ráadásul már kiesett a versenyből.

A bakiból nem lett sértődés, hiszen Attilának hirtelen sok nevet és arcot kell megjegyeznie, így érthető, ha időnként összekeveri a hölgyeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.