G.w.M szemet vetett a Gucci távozó igazgatójának posztjára

Forrás: https://www.instagram.com/gwmmusic/?hl=hu -
lemondás Alessandro Michele kreatív igazgató Gucci G.w.M
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal rapper nem csinál titkot abból, hogy a Gucci a kedvenc márkája, ráadásul azt pletykálják, hogy nemcsak a ruháin, hanem már az ágyneműjén is ott található a jól ismert logó.

Tegnap robbant a hír, miszerint lemondott kreatív igazgatói tisztségéről Alessandro Michele olasz divattervező, a Gucci egyik vezére. Az ötvenéves szakember távozásának híre eljutott G.w.M-hez is, hiszen bevallottan a Gucci a kedvence. A Blikk megkereste a zenészt, hogy mit szól a történtekhez, mire ő érdekes ötlettel rukkolt elő:

G.w.M Forrás: https://www.instagram.com/gwmmusic/?hl=hu

"Én is olvastam, hogy Alessandro otthagyta a Guccit. Benne volt a levegőben, lesznek ott még változások, az biztos. Természetesen hozzám is eljutott a hír, ami a kedvenc márkámmal kapcsolatban történt. Nyilván kiverné a biztosítékot, ha azt mondanám, hogy keressen meg a Gucci engem a helyére, nem akarok támadási felületet adni az újságíróknak... de amúgy miért ne?" – mesélte a lapnak G.w.M, aki elárulta, hogy úgy tervezi, a továbbiakban is kitart kedvenc márkája mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.