Előbb egy dohányboltot, majd egy élelmiszerboltot próbált kirabolni egy férfi Szegeden

Forrás: Shutterstock -
élelmiszerbolt dohánybolt rablás Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy dohányboltot, majd egy élelmiszerboltot próbált meg kirabolni egy férfi Szegeden.

Vasárnap reggel nyitás előtt akart kirabolni egy szegedi dohányboltot egy férfi, majd egy élelmiszerboltnál is próbálkozott, végül föladta magát - közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A férfi pár perccel 7 óra előtt érkezett az egyik belvárosi dohánybolthoz. A boltot éppen nyitni készülő alkalmazottól pénzt követelt, miközben a mellkasának szorított egy ismeretlen eszközt. Az eladó megnyomta a pánikgombot, mire a támadó elmenekült. Az alkalmazott könnyű sérülést szenvedett.
A rendőrök a személyleírás és a kamerafelvételek alapján keresni kezdték a férfit, aki időközben feladta magát a rendőrségen. Az adatok alapján a 35 éves budapesti Cs. Imre a dohányboltnál történtek után egy újszegedi élelmiszerboltban is hasonlóan próbált pénzt szerezni, de ott sem járt sikerrel.
A férfi ellen rablás kísérlete miatt indítottak eljárást - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.