Lebukott Dua Lipa: ezzel a világsztárral randizik az énekesnő

https://www.instagram.com/dualipa/ -
párkapcsolat randi Jack Harlow Dua Lipa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az albán származású brit énekesnő, Dua Lipa az elmúlt években ért a csúcsra. Nemcsak a rádiók játsszák megállás nélkül a dalait, hanem a streaming platformokon is fut a szekere: nemrégiben ő lett például az első énekesnő, akinek négy száma is átlépte az egymilliárd lejátszást.

Dua Lipa idén nyáron hazánkban is fellépett, a Sziget után azonban rövid pihenőre vonult. A bulvárlapok ekkor elkezdtek intenzíven foglalkozni az énekesnő magánéletével és többekkel is összeboronálták. Lipát legutóbb az amerikai showmannel, Trevor Noah-val hozták össze, ám hamar kiderült, hogy tévedés, ugyanis csak barátok.

Dua Lipa https://www.instagram.com/dualipa/

Most azonban újabb pletyka kelt szárnyra. A Blikk arról ír, hogy Jack Harlow, amerikai rapper lett Dua Lipa szerelme, kettejük kapcsolata pedig elég szokatlanul kezdődött. A férfi ugyanis készített egy dalt, melynek a Dua Lipa címet adta, és hogy minden zökkenőmentesen menjen, felhívta az énekesnőt, aki beleegyezett, hogy a nevét használják a nótához.

A dalban ráadásul van egy sor, melyben Harlow arról beszél, hogy többet szeretne az énekesnőtől, mint egy közös dalt... Nos, úgy tűnik, hogy beteljesültek a vágyai. A pár egyelőre nem vállalta fel a kapcsolatát, de nemrég a Variety rendezvényén együtt látták őket, és mint a szemtanúk mondják, izzott köztük a levegő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.