Elhunyt egy hétéves kisfiú, aki kidugta a fejét a busz ablakán: a kommentelők a szülőket hibáztatják

Forrás: Shutterstock -
kisfiú tragédia Mexikó busz buszbaleset kidugta a fejét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülők intelmei közt az elsők között szerepel, hogy mozgó járműből se a kezünket, se pedig a fejünket ne dugjuk ki, mert baleset- és életveszélyes. Egy kisgyermeknek az életébe került, hogy kihajolt a busz ablakán.

Mexikói zarándokúton volt családjával az a hétéves kisgyermek, aki valamiért kihajolt a mozgó busz ablakán, a feje pedig nekiütközött egy oszlopnak. A tragédia Veracruz városának Quinta Maria negyedében történt, éppen akkor, amikor a szemtanúk szerint a busz megközelítette az út szélét.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A hírek szerint a kisfiú a helyszínen életét vesztette, a sofőr viszont a rendőrök kiérkezése előtt elmenekült a helyszínről. A tragédiát követően rengeteg komment jelent meg a közösségi médiában, melyekben a szülőket hibáztatják a gyermek haláláért – írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.