Rendőrség jelent meg a Kossuth-díjas magyar színésznőnél

Forrás: Origo -
Csernus Mariann színésznő rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csernus Mariannál nyomoz a rendőrség, miután eltűnt egy értékes arany pecsétgyűrűje és egy nyaklánca a bezárt lakásából.

A Kossuth-díjas színésznő nemrég bűncselekmény áldozata lett: eltűnt egy értékes arany pecsétgyűrűje és egy nyaklánca a bezárt lakásából, ami miatt rendőrségi feljelentést tett. A nyomozók akkor felfüggesztették az ügyet, de a Bors megtudta, hogy a vizsgálat folytatódik.

Csernus Mariann értetlenül áll az eset előtt. A pecsétgyűrűjét még a Pesti Magyar Színháztól, a társulati tagságának egyik kerek évfordulójára kapta. Azonban ma már csak azt várja, hogy lezáruljon a nyomozás.

"Hogyan szembesültem azzal, hogy eltűnt a gyűrűm? Merthogy igazság szerint nekem más ékszerem nem hiányzik, csak a Pesti Magyar Színháztól a társulati tagságom isten tudja, hányadik évfordulójára kapott pecsétgyűrűm. Hát úgy, hogy ha a nagyszobámban álló vitrinembe nézek, nem látom, márpedig évekig ott állt" – mondta Mariann, akinél hétfőn ismét megjelent a rendőrség.

Csernus Mariann Forrás: Origo

"Az egész téma nem érdekel már, hétfőn például kijött hozzám egy újabb nyomozó a II. kerületi rendőrfőkapitányságról, akivel nagyon jól elbeszélgettünk, kávéval is megkínáltam, ő pedig felmérte az egész lakást, még az erkélyre is kinézett. De ha el is hagytam a gyűrűt, vagy ha valaki betört hozzám, nem érdekel ilyen mélységekben az ügy, mert számomra az irodalom vagy a színjátszás sokkal fontosabb, mint bármi egyéb. És ha nincs is meg a gyűrűm, mit számít, ez az élet velejárója, 94 évesen nem fogom ezzel túráztatni magamat. Másfelől soha az életem során nem féltem, most sem félek. 3-4 éves voltam, amikor a nagyapám, Dlabács Gusztáv, a soroksári téglagyár vezérigazgatója egy életre megtanított arra, hogy nem szabad félnem semmitől" – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.