Balesetet okozott a rendőrautó: háromgyermekes édesanya az áldozat

Forrás: Shutterstock -
üldözés Royton baleset tragédia rendőrautó autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsony előtt vették üldözőbe a rendőrök azt a járművet, melyről azt feltételezték, hogy lopott. A hajtóvadászat során azonban nem várt incidens történt: a rendőrautó összeütközött egy másik kocsival, a benne utazó nő pedig meghalt.

A brit rendőrök december 23-án, a délelőtti órákban üldözték a lopottnak vélt járművet Roytonban, amikor egyelőre ismeretlen okból karamboloztak egy civil járművel. A járműben utazó 53 éves, háromgyermekes édesanyát súlyos sérülésekkel kórházba szállították, de nem sikerült megmenteni az életét – írja a Manchester Evening News.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Az eset után nem sokkal közleményt adott ki az elhunyt nő családja, melyet a Sky News idézett. A szövegben kiemelik, hogy Heather Smedley volt a ragasztó, amely összetartotta a rokonságot, és három gyermeke (Benjamin, Olivia és Jamie), szülei (Hilda és Fred), nővére, barátai, valamint férje (Damian) gyászolja. A rendőrség jelenleg is vizsgálja a baleset körülményeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.