Balesetet szenvedett Agárdi Szilvi: zúzódások borítják az énekesnő arcát

Fotó: Kyra Simon (Facebook/Agárdi Szilvi) -
zúzódás Agárdi Szilvi sérülés baleset tereplovaglás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert énekesnő számára nem zárult szerencsésen a 2022-es esztendő. Agárdi Szilvi ugyanis tereplovaglás közben szenvedett balesetet december utolsó napjaiban, az arcán látható sérülésekről pedig ő maga beszélt egy videóban.

Agárdi Szilvi születése óta látássérült, ám ez sem tartja vissza attól, hogy minél több mindent kipróbáljon és élményeket szerezzen. Ez kockázatos mutatvány, ő viszont vállalja a veszélyt, még akkor is, ha néha bizony megüti magát. Az énekesnő legutóbb tereplovaglás közben szenvedett balesetet, ugyanis nem húzódott el időben egy faág elől.

@szilviaagardi#terep#lovaglás#csakpozitivan#szeretemalovakat ##fyp#foryou♬ eredeti hang - Agárdi Szilvia

"Na mindegy, semmi baj nem történt. Pici kis horzsolás, és egyebek, megyünk tovább. Az élet ilyen, tudjátok! Ha nem megyek ki, soha nem szerzek élményeket. Úgyhogy a tereplovaglást ezután sem fogom feladni" – idézte a Blikk az énekesnő TikTok-videóját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.