Fejbe lőtte magát egy 16 éves fiú Budapesten: megszólalt az édesanya

pisztoly lövés sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gumilövedékes pisztollyal lőtte fejbe magát egy 16 éves fiú a VII. kerületben. Édesanyja biztos abban, hogy csak játszott, amikor elsült a fegyver.

Egy 16 éves fiú lőtte fejbe magát egy gumilövedékes pisztollyal Budapesten, a VII. kerületben. A történtekről édesanyja nyilatkozott.

"A lövedék áttörte Tibor koponyáját és az agyába fúródott. Ezekben a pillanatokban is küzdenek érte" - mondta az anya a tragédia után a Metropolnak. Elárulta, fiának nem volt problémája, így a szándékos öngyilkossági kísérletet kizártnak tartja.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor

"Biztosak vagyunk benne, hogy csak játszani akartak. Éppen a kedvenc akciófilmjüket nézték, amikor a baj megtörtént. Éppen teregettem, amikor meghallottam a fegyver hangját, és amikor odanéztem, láttam, hogy a fiam a padlón fekszik. Először azt hittem, hogy azonnal meghalt, ezért megszaggattam a ruházatomat, majd magamhoz öleltem. Megnéztem, hogy mennyire súlyos a sérülés, és a kezemmel igyekeztem a sebet befogni, hogy ne vérezzen. A mentőket a vendég fiú értesítette" - árulta el Erzsébet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, mivel a rendelkezésre álló adatok szerint 2023. január 3-án 13 óra 16 perc körül egy VII. kerületi lakásban egy tizenéves fiú eddig tisztázatlan körülmények között fejbe lőtte magát egy gumilövedékes pisztollyal. A fiút a mentők kórházba vitték. A rendőrség a pisztolyt lefoglalta, az eset körülményeit pedig szakértők bevonásával vizsgálja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.