Gondozójára támadt a tigris, videóra vették a vérfagyasztó pillanatokat

tigris Olaszország cirkusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját idomárát támadta hátba egy cirkuszi nagymacska Olaszországban. A 31 éves Ivan Orfei túlélte az incidenst.

Az esetről készült videófelvételek villámgyorsan terjedni kezdtek a Twitteren. A képsorokon jól látszik, hogy a tigris akkor támad, mikor a férfi neki hátat fordítva egy másik ragadozóval foglalkozik. A nagymacska a sikítozó közönség szeme láttára kezdi marcangolni gondviselőjét, aki hangosan ordít a fájdalomtól.

A Blikk értesülései szerint Orfeit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol jelenleg is ápolják. A tigrist a bemutatót követően elkülönítették, hogy állatorvosi vizsgálatoknak vessék alá.

A videók alá rengeteg dühös komment érkezett a twitterezőktől, akik kifejtették, hogy a tigrisek vadállatok, nem cirkuszi bohócok, és ha az ember mégis bezárja, valamint szereplésre kényszeríti őket, vállalnia kell az ilyesfajta balesetek kockázatát is.

Ezen a nézői felvételen egyértelműen látszik, hogy az állat a háta közepére sem kívánja a tőle elvárt produkciót, ennek ellenére az idomár rákényszeríti. Mindezt elnézve nem csoda, hogy a másik négylábúnál végleg elszakadt a cérna...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.