Gyógyszerre ivott alkoholt Eva Rezesová: eszméletlenül vitték kórházba

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Eva Rezesová öngyilkosság Gyógyszerek kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tűzoltók törték rá az ajtót Eva Rezesovára, aki kassai otthonában eszméletlenül feküdt, miután gyógyszerre alkoholt ivott. A milliomosnőként elhíresült szlovák asszonyt azonnal kórházba szállították.

Lenka Ivanova, a kassai rendőrségi szóvivő az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy azért érkeztek a mentők december 14-én a kassai lakáshoz, mert a bejelentő nem tudta felvenni az ott lakó személlyel a kapcsolatot.

Amikor kiérkeztek a mentők, senki nem nyitott nekik ajtót, végül a tűzoltók segítségével sikerült bejutniuk a lakásba.

Gyógyszerre ivott alkoholt Eva Rezesová: eszméletlenül vitték kórházba Fotó: Polyák Attila - Origo

Úgy tudni, hogy nem sokkal karácsony előtt Rezesová édesanyja próbálta telefonon elérni a lányát, de mivel nem sikerült neki, azonnal értesítette a rendőröket.

Rezesovát kórházba vitték, de a lap információi szerint néhány nappal később a saját kérésére kiengedték. A hatalmas vagyonnal rendelkező család nem kommentálta a lap értesüléseit.

Eva Rezesová 2012-ben ittasan az M3-ason nagy sebességgel belehajtott egy Fiat Puntóba, amelyben két középkorú házaspár ült. A balesetben mind a négyen meghaltak. Rezesovát kilenc évre ítélték el, de jó magaviselete miatt a büntetése kétharmadának letöltése után feltételesen hat év után szabadlábra helyezték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.