Utcára kerülhet Csollány Szilveszter özvegye és két lánya

Forrás: MTI/Kertész Gábor -
Csollány Szilveszter özvegy hitel törlesztőrészlet adósság Csollány Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem napra pontosan egy év eltelt már Csollány Szilveszter, a legendás olimpikon halála óta. A tornász sokáig harcolt a koronavírus ellen, de a betegség végül legyőzte a szervezetét.

Csollány özvegyére, Juditra embert próbáló feladatot mért a sors: egyedül kell fenntartania a családot és felnevelnie két lányát. Már a napi gondokkal sem könnyű megküzdeni, de a néhai tornász szeretteinek még egy hitel is súlyosbítja a terheit, amelynek törlesztőrészleteit már nem tudják fizetni.

Forrás: MTI/Kertész Gábor

– mondta a Blikknek Magyar Zoltán, a Tornaszövetség elnöke.

"Átérezzük az özvegy gondját, de – sajnos – mi sem dúskálunk az anyagiakban. Tavaly éppen csak sikerült átcsúszni a léc alatt, s nullára kijönnünk. A torna nem tartozik a kiemelt állami támogatású sportágak közé, és a szponzorok sem tolonganak nálunk" – folytatta a szakember, aki hozzátette: levelet küldtek a sportért felelős államtitkárnak, és bíznak abban, hogy az állam tud segíteni Csollány özvegyének és árváinak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.