Fia elvesztéséről vallott Fásy Ádám: "Tudtuk, hogy meg fog halni"

betegség halál gyász Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A születés és a halál az élet része, ám amilyen könnyű mondani, olyan nehéz megbirkózni a tudattal, hogy az ember elveszti egy szerettét. Legyen az a szülője, testvére, szerelme vagy a gyermeke, a traumát sosem fogja elfelejteni.

Az ismert zenésznek kijutott a bajból, ugyanis meggyászolta testvéreit és sajnálatos módon fiát is el kellett temetnie. Fellépőként azonban nem engedhette meg magának, hogy lemondjon egy esküvőt vagy egy bulit, csak azért mert őt veszteség érte, és ki sem szabadott mutatnia az érzéseit, hiszen nem ronthatta el mások örömét. Belül viszont emészette őt a gyász.

– mesélte Fásy Ádám a Palikék Világa by Manna egyik legutóbbi adásában.

"Rákos beteg volt, és az életének utolsó napjait együtt töltöttük vele, így búcsúztam. Tudtuk, hogy meg fog halni, gyógyíthatatlan volt. 18 éves volt, ez egy nehéz időszak volt számunkra. Át kell lépni, mint mindenen, közben megy az élet, ott van a családom, ott van a kislányom, ott van a feleségem. Ilyenkor nagyon jó érzés, hogyha mellettem vannak a szeretteim, és átölelnek szeretettel és átbillentenek" – zárta a visszaemlékezést a mulatós édesapa a Blikk szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.