Fásy Ádám őszintén vallott életét végig kísérő családi tragédiájáról: 13 testvérét vesztette el

Forrás: Life Tv -
halál testvér gyász család tragédia Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fásy Ádám, a mulatós királya Hajdú Péter műsorában járt, és megdöbbentő őszinteséggel vallott gyermekkoráról. Legkisebb fiúként megannyi családi tragédiát kellett elviselnie, ugyanis tizenhárom testvérét vesztette el. 

Fásy Ádámnak már gyerekként szívszorító tragédiákat kellett megélnie. Édesanyjának embertpróbáló lehetett, hogy kilenc gyermekét neki kellett eltemetnie. A zenész úgy gondolja, hogy az asszony minden bizonnyal ebbe a bánatba halt bele. Fásy erről vallott az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban, melyet a tévénézők ma este láthatnak a Life TV-n.

Fásy édesanyja minden gyermekét imádta és rajongott értük, és a szíve minden alkalommal meghasadt, amikor el kellett temetnie őket. Azt is elmesélte, hogy a legkisebb testvére mindössze három hónapos volt, de volt, hogy 9, 10, 11 esztendős testvérét is el kellett temetniük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.