Súlyos sérüléseket okozott a tűzijátékkal egy hatéves kislánynak egy zalai férfi

Forrás: Police.hu -
sérülés tűzijáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 39 éves férfit gyanúsítanak azzal, hogy szilveszterkor tűzijátékkal okozott súlyos sérüléseket egy hatéves kislánynak - közölte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A nyomozás adatai szerint szilveszter este Alsónemesapátiban, egy családi ház kapubejárójában egy szabálytalanul használt tűzijáték eltalált egy hatéves kislányt. A gyermek nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

Forrás: Police.hu

A nyomozók foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 39 éves zalaegerszegi férfit.

A rendőrség csaknem egy héttel korábbi felhívásában szemtanúkat keresett, akik láthatták a szilveszteri balesetet, akkor azonban még zalaegerszegi helyszínről kaptak bejelentést. Az MTI információja szerint az eset körülményeit ennek tisztázása miatt is vizsgálják még.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.