Így alakul a következő napok időjárása: nem lesz benne sok köszönet

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
eső havazás időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nem érdemes elrakni az esernyőt, csapadékos napok jönnek továbbra is. 

Csütörtök

Délelőttig nyugaton és a középső tájakon többfelé várható eső, zápor. Déltől északnyugat felől csökken a felhőzet, főleg a Dunántúlon számíthatunk napsütésre. 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Péntek

Reggelre sokfelé képződik köd, mely csak lassan oszlik fel. Napközben erősen rétegfelhős, vagy borult lesz az ég. Estétől északnyugat felől várható eső, szitálás. Marad az 5-10 fokos maximum.

Szombat

A ködfoltok feloszlása után napos, fátyolfelhős időre van kilátás, de a Tiszántúlon lehetnek tartósabban rétegfelhős tájak. Nem lesz csapadék. 6-11 fok valószínű. A délnyugati szél megélénkül.

Vasárnap

Északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé várható eső. A hegyekben havas eső, hó is lehet. Eleinte a déli, majd az északnyugati szél erősödik meg.

Hétfő

Marad a borongós idő többfelé újabb esővel, a magasabban fekvő tájakon havazással. Folytatódik az enyhe tél - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.