Ismerte elrablóját a nagytalmácsi 14 éves lány

Forrás: Shutterstock -
Nagytalmács emberrablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, otthonából raboltak el egy 14 éves lányt Nagytalmácson. A rendőrség a lakosság segítségét kérte megtalálásához. Aztóta kiderült, hogy lány elrablását egy fiú szervezte meg, akivel a Facebookon ismerkedett meg – írta a nyomozást folytató Szeben megyei ügyészekre hivatkozva a Maszol.ro.

A legfrissebb információk szerint a négy férfi mellett egy nő (a fiú anyja is) is behatolt a lány nagytalmácsi otthonába. Maszkot viseltek, fejsze és kard volt náluk, a lányt a kint álló autóba tuszkolták és elvitték.

Illusztráció. Forrás: Shutterstock

Azóta arra is fény derült, hogy a lányt a roma hagyományoknak megfelelően szülei eljegyeztették egy fiúval, ám ő nem akart hozzámenni; majd a Facebookon megismerkedett elrablójával, és megbeszélték, hogy felkeresi a szüleit és megkéri a kezét, ám az "akciót" nem így képzelte el.

A négy gyerekrabló 6000 eurót kapott. Őket és a fiú anyját előzetes letartóztatásba helyezték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.