Leszámolt előző életével a magyar zenész: nincsenek már vad bulik és több szálon futó nőügyek

Forrás: Instagram -
Kiss Endi buli egyensúly csajozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Endit mindenki úgy ismerte, hogy a koncertek után hajtotta a nőket, és többnapos bulikon vett részt. A Hooligans dobosa két kanállal falta az életet, de ennek már vége.

„Aki ismer, az tudja, hogy szinte minden hónapban tartottam néhány elhajlós napot, de ennek már vége. Az első 50 évet nagyon megnyomtam, a második 50-ben már semmi szükség erre. Mivel kiköltöztem Sződligetre, többet sportolok, a lányaimmal vagyok, a garázsomban rengeteget gyakorlok, dobolok és bármilyen meglepő, leszámoltam a több szálon futó nőügyeimmel is" - mondta a Borsnak Endi.

Kiss Endi már visszafogottabb életet él Forrás: Instagram

A dobos sok időt tölt a lányaival és 85 éves édesanyjával. A gyerekekkel együtt jár jógázni, és közösen meditálnak. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy már nem vesz részt bulikban, de igyekszik az egyensúly megtartására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.