"Éppen karácsonykor hunyt el, váratlanul" - Felesége után lányát gyászolja az Express együttes frontembere

Fotó: Pályi Zsófia - Origo -
Solymos Tóni gyász vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Express együttes frontembere, Solymos Tóni fájdalmas időszakon megy keresztül. Három éve felesége, egy évvel ezelőtt pedig lánya éppen karácsonykor hunyt el váratlanul.

Solymos Tóninak az elmúlt években több, számára fontos embert is el kellett engednie. Felesége három évvel ezelőtt távozott az élők sorából, vele 45 évig éltek boldogságban. Egy évvel ezelőtt pedig lánya éppen karácsonykor hunyt el, ő mindössze 51 éves volt.

A zenész számára fájdalmas volt a családi házban maradni, így nemrég vidékről a fővárosba költözött, hogy közelebb lehessen a fiához.

"Éppen karácsonykor hunyt el, váratlanul" - Felesége után lányát gyászolja az Express együttes frontembere Fotó: Pályi Zsófia - Origo

"Menekültem a tárnoki házamból, nem bírtam ott egyedül élni amióta, három éve meghalt Zsuzsikám, a feleségem, akivel boldogan éltem együtt 45 évet. Minden rá emlékeztetett az épületben, a kertben, és úgy gondoltam, innen mennem kell. A fiam közelébe költöztem a fővárosban. Már csak ő maradt nekem, a lányom ugyanis – óriási bánatomra – egy évvel ezelőtt, éppen karácsonykor hunyt el, váratlanul, mindössze 51 évesen" - nyilatkozta a Blikknek a zenész.

A sok tragédia után néhány hónappal ezelőtt újra rátalált a boldogság, a család egyik régi ismerősével osztja meg a mindennapjait. Közelgő 80. születésnapját a családdal együtt tervezik megünnepelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.