Megerőszakolták, ezért öngyilkos lett egy 28 éves nő

öngyilkos nemi erőszak öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végső elkeserdésében oltotta ki saját életét a 28 éves Hannah. A nőt brutálisan megerőszakolták, és ezt nem tudta feldolgozni.

Az angol Hannah Warrent az egyik kollégája erőszakolta meg. Bár rendszeresen járt tanácsadása, pszichológus segítségét kérte, nem tudta feldolgozni a szörnyűséget. Január 16-án küldött egy üzenetet a főnökének, hogy fel akar mondani, majd eltűnt. Hannah a lakóhelyétől 200 mérföldre lévő Port Talbotba vezetett, majd autójával a jeges vízve hajtott. A nő azonban meggongolhatta magát, kimászott a süllyedő autóból, és a parta úszott. Kimászni azonban nem tudott, így tragikus módon megfulladt - írja a The Sun.

A halálakor Hannah szervezetében alacsony szinten kimutatható volt az alkohol és kannabisz fogyasztása. Az orvosszakértő szerint, a fiatal nő torzult tudatállapotban hunyt el, de azt nem tudni a bódítószerek mennyire befolyásolták az öngyilkosságában.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.