Egy fülbevaló miatt gyilkolt a 14 éves fiú: megrázó részletek derültek ki a csernelyi gyilkosságról

Forrás: Police.hu -
gyilkosság halálra verte letartóztatás Csernely borzalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Letartóztatta a Miskolci Járásbíróság azt a 14 éves fiút, aki pár nappal ezelőtt úgy megvert egy idős asszonyt, hogy belehalt a sérüléseibe.

A Miskolci Törvényszék tájékoztatása szerint a kamaszkorú gyanúsított a kora esti órákban, kiskorú testvérei kíséretében jelent meg az idős asszony ingatlanánál és megkérdezte a bejárati ajtóban tartózkodó nőtől, hogy vágjon-e neki fát.

A nyugdíjas asszony a kérdésre nemmel felelt, becsmérelni kezdte a háza előtt megjelent fiatalokat, mire a kamasz odament hozzá és veréssel fenyegette meg őt.

Az asszony és a fiú kölcsönösen leköpték egymást, majd a gyanúsított újabb fenyegetés után az asszony fülbevalóját kérte, melyet az megtagadott. Erre válaszul a fiú magához vette a lépcső mellé támasztott járássegítő botot, belökte az asszonyt az ajtón és az eszközzel többször is fejbe vágta. A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy belehalt.

illusztráció Forrás: Police.hu

A bíróság letartóztatta a fiút, a végzés nem végleges.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.