Molnár Anikó is megszólalt az injekciós fogyásbotrány kapcsán

Instagram, Molnár Anikó -
fogyásbotrány injekció cukorbetegség injekciós fogyásbotrány fogyasztószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év elején robbant a bomba, hogy a sztárok közül néhányan egy gyógyszernek köszönhetik a fogyásukat. Olyan szert használnak, amely csak receptre kapható, és a cukorbetegség kezelésére fejlesztették ki. A fogyni vágyóknak köszönhetően azonban hiánycikk lett a patikákban.

Az ismert műsorvezető, Tatár Csilla egy dühös hangvételű Instagram-posztban fakadt ki, ugyanis egy rokona, akinek szüksége lenne a gyógyszerre, nem tudja azt beszerezni, mivel a fogyni vágyók felvásárolták az összes injekciót. Nem tudni, hogyan szerezik a receptet a vényköteles gyógyszerhez, de nemrég egy szakértő azt nyilatkozta, hogy komoly bajba kerülhet az az orvos, aki egészségügyi ok nélkül kiállítja a vényeket.

A téma pedig nem ül el, és most Molnár Anikó is megszólalt. Az egykori realitysztár ugyanis szintén betegsége miatt volt kénytelen használni az ominózus injekciót, és sokan azt hiszik, ő is csak a fogyás reményében szúrta magába a készítményt. Ezt Anikó tételesen cáfolta.

Molnár Anikó Instagram, Molnár Anikó

– kezdte Molnár Anikó a Borsnak.

"A fogyásom egy mellékhatása volt a betegségem gyógyításának. Injekcióznom kellett magamat minden áldott nap. Ennek a köszönhető a fogyás. (...) rengeteg ember keresett fel már akkor engem is, hogy áruljam el ennek az injekciónak a nevét, merthogy ők is fogyni szeretnének."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.