Így alakul a következő napok időjárása: előrejelzés

időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napsütés, pluszok, de hószállingózás is várható. 

Szerda


Rétegfelhős időre számíthatunk, de - főleg a nap első felében - északkeleten többórás napsütés is lehet. Délután a délnyugati tájakon előfordulhat kisebb eső, szitálás. +4, +5 fok körül alakul a hőmérséklet. Az északkeleti szél megélénkül.

Csütörtök


Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Szórványosan várható vegyes halmazállapotú csapadék: hószállingózás, szitálás, havas eső. 0 és +5 fok közötti értékeket mérhetünk. Mérsékelt marad az északi, északkeleti szél.

Forrás: MTI/Vajda János

Péntek


Marad az erősen felhős idő, de északkeleten lesznek derűsebb időszakok is. Elszórtan fordul elő hószállingózás, havas eső. Marad a +2, +3 fok körüli maximum. Az északi szél megélénkülhet.

Szombat


Borongós marad az idő. Főleg az ország délkeleti felén alakulhat ki hószállingózás, gyenge havazás. A csúcshőmérséklet 0 és 5 fok között változik.

Vasárnap


Változóan felhős időre van kilátás, pár órás napsütés is lehet. Elvétve fordul elő kisebb vegyes halmazállapotú csapadék. +1, +2 fok lesz délután - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.