Lövöldözés és késelés volt egy csepeli konditeremben

Forrás: Shutterstock -
lövöldözés késelés konditerem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A feltételezett elkövető egy XXI. kerületi edzőterem pultosával keveredett szóváltásba, majd az ő segítségére siető férfira támadt.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi keveredett szóváltásba 2023. január 25-én 11 óra 45 perc körül egy XXI. kerületi edzőterem alkalmazottjával, akit a pult mögé szorított. A szóváltás során a terem egyik vendége sietett a nő segítségére, amikor az agresszív férfi egy gáz-riasztó fegyverrel többször az irányába lőtt. Ezután egy kést is elővett, amivel megvágta a férfi kezét. A támadó elmenekült a helyszínről.

Az eset során a pultos nem, míg az őt védelmező férfi könnyű sérülést szenvedett.

A fővárosi rendőrök a bejelentés után azonnal a helyszínre siettek, majd megkezdték az elkövető azonosítását és felkutatását, akit végül három órán belül Budapest IX. kerületében elfogtak és a XXI. Kerületi Rendőrkapitányságra előállítottak.

A 22 éves szigetszentmiklósi férfi elszámoltatása jelenleg is folyamatban van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.