Eltűnt az X-Faktor egykori sztárja - hatalmas adóssága volt, halottnak gondolják

rögbi Levi Davis X-Faktor mérgezés szomáliai maffia Spanyolország Barcelona adósság énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt rögbijátékost és X-Faktor sztárt, Levi Davist utoljára a katalán fővárosban, Barcelonában látták egy sörözőben, ahol egy Liverpool–Leeds Premier League-mérkőzést nézett. A férfi október 29-én tűnt el. 

A La Vanguardia katalán lap szerint a 24 éves, közel három hónapja Barcelonában eltűnt férfi hatalmas adósságba keveredett. Levi Davis körülbelül 102 000 fonttal, azaz nagyjából 50 millió forinttal tartozott a szomáliai maffiának, és mielőtt eltűnt Spanyolországban, elmondta: meg van győződve arról, hogy meg akarják mérgezni.

Gavin Burrows brit nyomozót Davis kétségbeesett családja bérelte fel, hogy vizsgálja ki az eltűnését. A lap Burrows csapatának egy meg nem nevezett tagját idézte: „Davis ezektől a bűnözőktől menekülve érkezett Barcelonába. Őrült életmódot folytatott, és nagyon kényes helyzetben volt."

Szemtanúk látni vélték a fiatal férfit a tengerben, a spanyol partoknál. Egy arra haladó hajó utasai még a vízimentőket is értesítették, akik meg is kezdták a kutatást, de mivel a hajón utazók mindegyikét megtalálták a fedélzeten, felhagytak a kutatással. Davis holtteste azóta sem került elő. Az útlevelét azonban megtalálták a tengerparton.

"Kicsi az esélye, hogy újra láthassam a gyermekem. Csapdába csalhatták, mert egy ismeretlen brit férfivel kellett találkoznia aznap, amikor utoljára beszéltem vele" - nyilatkozta a Daily Mailnek az eltűnt férfi édesanyja, aki attól tart, hogy már csak holtan találják meg a gyermekét.

Levi Davis a 2019-es Celebrity X-Fatorban két rögbis társával együtt a Try Star formáció néven szerepelt, ahol bizonyította ének- és tánctudását is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.