Párkapcsolati realityt indít a TV2: ilyen formátum még nem volt a hazai televíziózásban

TV2 Párkapcsolati reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai - és már 30 országban vetített - 2013-as Married at First Sight mintájára indítja el párkapcsolati realityjét a TV2 Házasság első látásra címen. 

"A Házasság első látásra a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül az igazi megtalálásához" - írja a csatorna közleményében.

A műsor lehetőséget ad azoknak az egyedülálló nőknek és férfiaknak, akik túl vannak jó pár érzelmi csalódáson, kudarcba fulladt próbálkozáson, és nem sikerült még szerelmet találniuk. A különleges televíziós formátumban a szereplők az ideális pár megtalálását egy szakértői csapatra bízzák. A pszichológia és a társadalomtudomány területén elismert szaktekintélyek gondosan, tudományos alapokra támaszkodva kutatják fel mindenki számára a tökéletes társat.

A párok először az esküvőn pillantják meg egymást, ezt kövei a nászút és a közös élet, a kamerák minden pillanatukat dokumentálják. Hat hét együttélés után pedig a házaspároknak dönteniük kell: együtt maradnak, vagy külön utakon folytatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.