Nyaralni ment a mulatós énekes, szinte azonnal a rendőrségen kötött ki

Sihell Ferry kirabolták Rialto rendőrség feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sihell Ferry és barátai a Velencei Karneválra utaztak ki, ám alighogy megérkeztek, a társaság két tagját kirabolták.

A felhőtlen nyaralás nem indult túl jól a mulatósnak és barátainak: a társaság két tagjától pénzt és iratokat tulajdonítottak el zsebtolvajok, így miután elfoglalták a szállásukat, másnap reggel már indulhattak is a konzulátusra.

"A társaság két tagja akkor vette észre, hogy nincsenek meg az irataik és a pénztárcájuk, amikor a recepción kérték a papírokat a bejelentkezéshez" – mesélte, így másnap reggel az első útjuk a velencei tiszteletbeli magyar főkonzulhoz vezetett, ám onnan tovább irányították őket Milánóba a főkonzulátusra.

"Az idő hiányában csak egy ideiglenes igazolványt kaptunk, és visszaküldtek Velencébe minket, a rendőrségen feljelentést kellett tennünk. Valószínűleg nem egyedi eset a miénk, mert öt német nő várakozott ott hasonló problémával, őket is Rialto-nál zsebelték ki... A zsebeseknek most ez a helyszín egy Kánaán" – mondta a zenész a Borsnak, és azt is elmesélte, hogy bár nem indult felhőtlenül az utazás, úgy döntöttek, igenis jól fogják érezni magukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.