Letartóztattak Pécsen egy férfit, mert összevert és kifosztott egy nőt, akit meg akart erőszakolni

Pécs nemi erőszak testi sértés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Letartóztattak Pécsen egy férfit, amiért - próbára bocsátás hatálya alatt -  összevert, meg akart erőszakolni és kifosztott egy nőt múlt szombaton.

A Pécsi Törvényszék MTI-hez eljuttatott szerdai közleménye szerint a férfi letartóztatását szexuális erőszak, testi sértés és kifosztás alapos gyanúja miatt rendelte el egy hónapra a Pécsi Járásbíróság kedden.

Forrás: Police.hu

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított férfi múlt szombaton, az esti órákban jelent meg a nő és élettársa ingatlanánál, ahol az udvaron szexuális cselekmény végzésére szólította fel a sértettet.
Miután a nő ezt megtagadta, a férfi rángatni kezdte, többször megütötte, fojtogatta, a ruháját letépte róla és közösülni próbált vele. Ez nem sikerült neki, ezért felhagyott a szándékával, a nőt a kertkapuhoz vonszolta, mobiltelefonját eltulajdonította, majd azt közölte annak élettársával, hogy ebben az állapotban talált rá.
A nő a bántalmazás miatt arc- és agykoponyazúzódást szenvedett, közvetett agyi infarktus érte, és a bal oldala lebénult.
A bíróság határozatát az ügyész, a gyanúsított és a védője is tudomásul vette, így az végleges.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.