Bács-Kiskun vármegye amputáció kutyatámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tázláron, a Kecskeméti utcában támadt egy kerékpározó nőre egy kutya. A nő leesett a bicikliről, a kutya átharapta a felkarját, amit később amputálni kellett. Az állat gazdája egy 53 éves nő, aki ellen gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt folytattak eljárást - írja a police.hu.

A szerencsétlenül járt nőn a környékbeliek - majd a kutya gazdája - próbáltak segíteni. Nagy nehezen kiszabadították a karját, ám az olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy amputálni kellett.

Az 53 éves kutyatulajdonos elmondta, hogy nyitott kapunál, de zárt kennelből szökött ki a kutya, aki elmondása szerint mindeddig jámbor természetű volt.

Illusztráció Forrás: pixabay.com

A kutyát ebrendészeti telepre szállították és hatósági zárlat alatt tartották megfigyelésen. Gazdája a későbbiekben az elaltatásáról döntött, hogy ne árthasson másnak is - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.