Hátba szúrtak egy budapesti járókelőt: nem ő volt a támadó első áldozata

Forrás: Shutterstock -
Baross utcai késelés késelés járókelő támadás Budapest hátba szúrta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszkor volt rossz helyen az a férfi, aki szerda éjjel akár halálosan is megsebesülhetett volna Budapest utcáin.

Február 15-én, szerda éjjel hangosan veszekedett egymással egy pár Budapesten, a nyolcadik kerületi Baross utcában, amikor elsétált mellettük egy járókelő. A pár férfi tagja ekkor kést rántott és rátámadt a vétlen illetőre, akit a hátán megsebesített. Az áldozat a Metropol információi szerint nem szenvedett életveszélyes sérülést, de sokkolták a történtek.

– olvasható a rendőrség Metropolhoz eljuttatott közleményében.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

"A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai még az éjszaka elfogtak. A rendelkezésre álló adatok szerint ugyanez a férfi nem sokkal korábban a XIII. kerületben, a Göncz Árpád Városközpontban is könnyű sérülést okozott késével valakinek az utcán."

A támadót, bizonyos B. Tibort súlyos testi sértés kísérlet és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanújával őriztbe vették, az eljárást a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság folytatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.