Felfoghatatlan! Elhunyt a népszerű tévés másfél éves kislánya

halál tévésztár leukémia gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 20 hónapos korában elhunyt A My Kitchen Rules főzőműsor sztárjai, Carly Saunders és Tresne Middleton kislánya, Poppy Grace. 

A kislány hosszú ideje küzdött leukémiával, néhány nappal ezelőtt a szervezete azonban feladta a harcot a betegséggel szemben.

"Ma reggel elveszítettük drága babánkat, Poppy Grace-t. Foggal-körömmel küzdött az utolsó leheletéig. Leukémiája eluralkodott rajta.

Poppy megmutatta nekünk, mit jelent hálásnak és boldognak lenni a kiosztott lapokkal. A legtöbbet hozta ki a Földön töltött idejéből, táncolt, kuncogott és mosolygott egészen a végső napig. Imádni való volt, vicces és gondoskodó. Okos volt és empatikus. Arany szíve volt, és olyan fényesen ragyogott, áradt belőle az öröm. Annyira sok mindent megtanított nekünk rövid 20 hónapja alatt, és még soha nem tapasztaltunk ennyire kiterjedő szerelmet" - írták a gyászoló szülők az Instagramon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.