Lehűlés, eső, havas eső és erős szél: ma biztosan nem lesz kirándulóidő

Forrás: MTI/Balázs Attila -
eső időjárás havas eső Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt heti tavaszias idő után itt a hidegfront. 

Vasárnap


Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Az ország déli felén többfelé várható vegyes csapadék: hajnalban inkább hó, havas eső, majd újra eső. Máshol csak néhol lehet zápor. Az északias szél erős lesz. 2 és 7 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfő


Erősen felhős marad az ég, de északnyugaton már gyakrabban előbukkanhat a nap. A Tiszántúlon többfelé lehet hózápor, kisebb havazás. Reggel -5, délután +5 fok körüli értékeket mérhetünk.


Kedd


Dél, délnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és délen, délkeleten havas eső is előfordulhat. +5, +6 fok körül valószínű a maximum.

Forrás: MTI/Balázs Attila


Szerda


Eleinte marad a borongós idő, majd északkelet felől határozottan csökken a felhőzet, egyre több helyen süt ki a nap. Az északkeleti szél megélénkül. 7 és 12 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Csütörtök


Változóan felhős időre van kilátás, csapadék nélkül. 5 és 11 fok között változik a csúcshőmérséklet - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.